Kutsu Vammaistutkimuksen Seuran vuosikokoukseen ja vammaistutkimuksen webinaariin 20.3.2024 klo 10-12

Hyvät Suomen Vammaistutkimuksen Seura ry:n jäsenet!

Kutsumme henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten edustajat seuran sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 20.3.2024 klo 11 etäyhteydellä Teamsiin. Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään vammaistutkimuksen webinaari klo 10. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Ohjelma

10.00 Elämänlaadun toimeenpanon palautemalli palvelujärjestelmien kehittämiseksi

Nina Heräjärvi, KT, erityispedagogiikan yliopisto-opettaja ja erityisopettaja

Nina Heräjärvi on erityisopettaja, vaikeasti CP-vammaisen nuoren äiti, erityispedagogiikan yliopisto-opettaja ja tutkija eli neljä eri roolia, jotka liittyvät kaikki erityisyyteen ja vammaisuuteen. Hän on työskennellyt eri oppilaitoksissa alakoulusta kolmeen eri yliopistoon. Lisäksi hän on toiminut Päijät-Hämeen keskussairaalan kansallisessa tutkimushankkeessa päätutkijana sekä lasten ja nuorten hyvinvointia tutkivassa eurooppalaisessa projektissa projektitutkijana. Tällä hetkellä Heräjärvi tekee yhteistyötä Yhdysvaltojen ja Espanjan kanssa, jotta saisi tuotua Suomeen elämänlaadun yliopistotasoista koulutusta ja myös elämänlaadun organisaatiotason kehittämisen mallia vammaisten henkilöiden elämänlaadun parantamiseksi.

10.45 Keskustelua

11.00 Suomen Vammaistutkimuksen Seura ry:n vuosikokous

Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja/tai webinaariin seuran sihteerille sähköpostiosoitteeseen sihteeri@vammaistutkimus.fi 15.3.2024 mennessä. Linkki vuosikokoukseen ja/tai webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 18.3.2024. Yhteisöjäseniä edustavia henkilöitä pyydämme toimittamaan valtakirjan ennen kokousta. Lämpimästi tervetuloa!