Vammaistutkimuspäivät

Vammaistutkimuspäivien järjestämisellä on seurassa pitkät perinteet. Vammaistutkimuspäivä tarjoaa katsauksen vammaistutkimuksen ajankohtaisiin aiheisiin ja kutsuu yhteen tutkijoita, järjestöjen edustajia, opiskelijoita ja alan ammattilaisia keskustelemaan ja verkostoitumaan.

Vammaistutkimuspäivän 2024 teemana on vammaisuus hyvinvointivaltioissa

Vammaistutkimuspäivä järjestetään 16.8.2024 Helsingin yliopiston Metsätalossa, osoitteessa Unioninkatu 40. Tilat ovat esteettömät, luentosalissa on induktiosilmukka.

Katso päivän ohjelma: Vammaistutkimuspäivä 16.8.2024 | Suomen Vammaistutkimuksen Seura

Päivän osallistumismaksu on Suomen Vammaistutkimuksen Seuran jäsenille 50€. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä Seuraan VATU:n verkkosivuilla: https://www.vammaistutkimus.fi/jaseneksi . Muille osallistujille päivän hinta on 100€, perustutkinto-opiskelijoille ilmainen. Osallistumismaksu sisältää lounaan ja kahvit.

Ilmoittaudu vammaistutkimuspäivään 5.8.2024 mennessä täyttämällä ilmoittautumiskaavake: https://forms.office.com/e/wAMtY2b5fq . Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kiinnostusta omakustanteiseen illanviettoon vammaistutkimuspäivän jälkeen.

Lisätietoja sihteeri@vammaistutkimus.fi .